På söndag finns det möjlighet att delta i en turnering hos Svenska Spel där inköpet är betydligt högre än vad som är brukligt för deras nätturneringar.

Turneringen, som har fått namnet Giganten, har ett inköp på 4 850 kr +150 kr och sätter igång klockan 19:30 söndagen den 4 december.

För den som inte vill hosta upp 5 000 kronor finns satelliter att spela hos Svenska Spel med inköp från 50 kronor och uppåt.

Giganten kommer att ha en startstack bestående av 25 000 marker (125 stora mörkar) och strukturen kommer att vara 15 min + ante. Pokertypen är förstås No Limit Hold’em och det kommer att finnas plats för tio spelare per bord.

Svenska Spel har erbjudit nätpoker sedan år 2006 och vänder sig till spelare som är folkbokförda i Sverige. Man behöver inte vara svensk medborgare, det viktiga är var man är mantalsskriven. Hos Svenska Spel finns både schemalagda turneringar, Sit & Go:s och kontantbord. Välj mellan Texas Hold’ em, Omaha, 7-korts Stötpoker, Mörkpoker och Americana (Telesina). Svenska Spel Pokers ansikten utåt är de svenska spelarna William Thorson, Anton Wigg och Michael Tureniec.