Det är inte bara fotbollslagen som behöver tur, det gäller också oss spelare under mästerskapet. Detta VM har bjudit på överraskning efter överraskning och skrällarna har verkligen haglat över turneringen denna gång. Dom som spelar på underdogs i en större utsträckning lär garanterat ha gjort sig en rejäl hacka på detta mästerskap.

Vem minns inte Hollands 5-1 vinst mot Spanien, en vinst som stod i runt 5 gånger pengarna, ett Holland som var rejält underskattat av oddssättarna. Costa Ricas vinst mot Uruguay med 3-1 till fina 9 gånger pengarna var heller inte dåligt och frågan är om det var Uruguay som var överskattat eller Costa Rica som var underskattat av oddssättarna. Riktigt roligt dock för dom som prickade in vinsterna. Italiens vinst mot England betalade också helt okej och oddset stod i strax över 3 gånger pengarna, ett England som inte allt för många hade allt för stora förhoppningar på och oddset var kanske i högsta laget på Italien.

Något som vi också fått se en del av i detta mästerskap är dom oavgjorda matcherna och där har heller inte oddsen varit dåliga, 5.50 gånger pengarna på krysset mellan Tyskland och Ghana, och man kan ju fundera över hur många det var som ens vågat drömma om att Tyskland skulle spela oavgjort mot Ghana, än mindre spela på det. Krysset har i dom flesta matcher stått mellan 3-5 gånger pengarna vilket är riktigt bra med tanke på den trend vi sett genom mästerskapet att matcherna blivit jämnare än förväntat.

Vad det beror på kan man fråga sig, har dom stora lagen blivit sämre eller har dom mindre lagen helt enkelt blivit bättre, svaret kan också vara tur. Tur och marginaler är a och o om du ska komma långt i ett mästerskap och minst lika viktigt för en spelare om man ska plussa över ett helt mästerskap.

Spelbolagen har fått in en mängd spektakulära spel och kombinationer under mästerskapet och vissa har också haft turen och marginalerna att sätta sitt spel. Vem har inte något gång skickat iväg ett riktigt tokigt kombinationsspel till flera hundra gånger pengarna och hoppas att det ska sitta, det är inte många gånger det gör det tyvärr. Men dom få gånger man fått uppleva den totala glädjen av att sätta ett riktigt spektakulärt kombinationsspel kommer man ihåg. En person som säkerligen lär ha firat var den person som satte ett riktigt spektakulärt kombinationsspel till 650 gånger pengarna hos spelbolaget Comeon under inledningen av fotbolls-VM. Spelet kan ni se här nedan.

kombivinst