Mobilebet

Stormatch på Giuseppe Meazza får avsluta en händelserik omgång i Serie A. Det är ett krisande Inter som tar emot Fiorentina i vad som blir ännu en måstematch för Stefano Pioli sedan han tillsattes för dryga tre veckor sedan. Var med från klockan 19.00 då Napoli tar emot Sassuolo för att sedan runda av måndagskvällen med matchen i Milano!

 

Inter – Fiorentina | Avspark 21.00

Efter en mycket svag insats i veckan mot Hapoel Beer Sheva i Europa League så har Inter en hel del att bevisa. En 2–0 ledning slarvades bort och förlusten var efter 90 minuter ett faktum vilket gör att laget nu inte har chans på avancemang i Europaspelet. Ikväll ställs man emot ett formstarkt Fiorentina som vunnit sina tre senaste matcher på resande fot. Gary Medel saknas för hemmalaget, ersätter gör Jeison Murillo i mittlåset tillsammans med Miranda.

Fiorentina förlorade även dem i Europa League i veckan. I ligaspelet har det gått bättre med sex raka matcher utan förlust, senaste en betryggande 4–0 seger mot Empoli. Där finns inga skador att rapportera om i bortalaget utan det är starkast möjliga lag som reser till Milano för kvällens match.

Anmärkningsvärt är att Fiorentina vunnit de fyra senaste mötena lagen emellan, en statistik Inter mer än gärna bryter ikväll. Det brukar bli målrika historier när dessa lag möts så räkna med en sevärd match. Över 2.5 mål finns just nu till 1.71 hos Mobilebet och får anses vara kvällens mest spelvärda!

 

Dagens spel: Över 2.5 mål@Mobilebet