Juve Barca

Ikväll väntar ett riktigt tungviktsmöte mellan italienska Juventus och spanska FC Barcelona på Allianz Stadium. Katalonerna har sett minst sagt starka ut och kan vid oavgjort eller vinst se framemot slutspelet i Champions League. Avspark 20:45

Säkrar Barcelona Ligasegern ikväll?

Barcelona ser tillsammans med City och PSG ut att på allvar vara med och slåss om titeln i år. Man har, trots förlusten av Neymar inför säsongen visat att man fortfarande är ett lag att räkna med. I lördags tog man återigen en överygande trepoängare och har ikväll chans att säkra förstaplatsen i grupp D.

I Italien ser det inte alla lika roligt ut. Man ligger förvisso på en tredjeplats i ligan men söndagens förlust mot sampdoria med 3-2 var inget man hade räknat med. Dessutom har italienarna flera landsmän i laget som förmodligen fortfarande ligger sömnlösa efter att man inte lyckades kvala in till VM i Ryssland 2018. Nu vilade man förvisso flera tongivande spelare, bland annat Dybala och Buffon. Så för att de italienska Juventussuportrarna inte ska lämna detta jordeliv i förtid krävs en heroisk insats av spelarna ikväll när suveräna Barcelona ikväll gästar Allianz Stadium i jakten på tre poäng.

Juventus kan tappa andraplatsen

Tittar vi ytterligare i Grupp D så hittar vi matchen mellan Sporting mot Olympiakos. Vid hemmavinst kan Juventus tappa andraplatsen, vilket såklart skulle sätta press på Juventus ytterligare.

Det som talar för de svartvita är att man inte har några skador i laget. Samtliga spelare finns tillgängliga och med tanke på de argentinska anfallarnas förmåga att hitta nätmaskorna kan det bli en häftig tillställning ikväll.

Just nu finns det riktigt bra odds och väljer du att spela på någon av de andra matcherna i Champions League har dessutom Betfair ett kanonerbjudande till alla sina nya kunder.

Spelar du på PSG, Manchester United eller på Chelsea ikväll så får du som ny kund 13.00 i odds på någon av matcherna.

Spela med Betfair här!