I veckan kommer vi få se en hel del cupfotboll. Och på onsdag är det dags för åttondelsfinal i DFB-Pokal. En match som är den klart intressantaste av samtliga är den mellan FC Bayern Munchen och Borussia Dortmund. Matchen spelas på Allianz Arena och börjar 20:45.

Bayern har återigen inlett säsongen på ett alldeles utmärkt sätt. Man ligger på en förstaplats i Bundesliga, elva(!) poäng ner till serietvåan FC Schalke 04. Precis som Malmö FF har man ett stadigt grepp om de andra lagen i sin liga och det är i ärlighetens namn inte många som kan rå på den tyska maskinen. Dock ska vi inte glömma onsdagskvällens motståndare Borussia Dortmund som ständigt varit med i toppen. I skrivande stund har man tredjeplatsen, vilket ”den gula väggen” måste vara nöjda med.

Hämta bonus här!

Om vi bortser från giganterna Bayern Munchen så är Bundesliga otroligt jämn. Det skiljer elva poäng mellan andraplacerade Schalke 04 och 13:e placerade SC Freiburg. Där finns inga giganter som exempelvis FC Barcelona ellerManchester City. Bayern har haft svårt under flera bortamatcher och ligan i sig är oerhört jämn.

Tight schema

Eftersom bägger lagen har haft ett tight schema med många viktiga matcher i såväl bundesliga som Champions- /Europa-league så är det inte helt osannolikt att man ikväll ställer upp med några reserver. Som vi alla vet så är det oftast ligan och Europamatcherna som är högst prioriterat.

Därför får vi ikväll se hur matchebilden ser ut, men vad som redan är klart är att Allianz Arena kommer vara kokhet, Framförallt när man möter borussia Dortmund. Vill du spela på matchen mellan FC Bayern Munchen – Borussia Dortmund, eller någon av de andra matcherna i DFB-Pokal så har 888Bet ett grymt utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny spelare en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor.

888Sport