Expekt1

Vi får en snabb repris på höstens så här långt hetaste fotbollsmöte när Barcelona denna gång beger sig till Manchester för mötet med Manchester City och Pep Guardiola. Vi minns alla hur det första mötet lagen emellan slutade, 4–0 till Barcelona efter stor show av den lille store Lionel Messi. Samma resultat kommer inte att accepteras av Pep Guardiola ikväll, som säkerligen legat sömnlös över hur han ska få stopp på firma Neymar, Suarez och Messi. Klockan 20.45 är det avspark!

 

Manchester City – Barcelona | Avspark 20.45

4–0 mot West Bromwich i helgen och en Sergio Aguero som visade prov på gammal storform var precis vad Manchester City behövde inför kvällens tuffa möte. Man hade innan helgens seger gått vinstlösa i sex raka matcher och röster började höjas ifrån supporterhåll mot Pep Guardiola och hans minst sagt egendomliga spelfilosofi. Ett rakare spel efterfrågades och som ett brev på posten kom den mycket övertygande segern, ska man kunna fortsätta på den inslagna vägen emot ett klart tuffare motstånd i form av Barcelona?

Barcelona kommer till kvällens match med en del skadebekymmer, då speciellt i de bakre leden. Gerard Pique, Jeremy Mathieu och Jordi Alba är alla borta vilket gör att Javier Mascherano och Samuel Umtiti mest troligt tar hand om de båda mittbackplatserna. Nu är det dock inte på försvaret som fokus ska läggas när man pratar om Barcelona då de sitter inne på ett anfall som de flesta lag bara kan drömma om. Ska Manchester City ha någon som helst chans ikväll så gäller det att till 100% få stopp på firma MSN.

Det var klasskillnad i första mötet lagen emellan och även om det inte kommer bli samma siffror i kvällens match så känns Barcelona som klara favoriter. 2.35 står bortalaget i för tillfället hos Expekt, lägg ditt spel redan nu innan oddsen sjunker fram till avspark!