Sverige

Landslagsuppehåll och ett litet break ifrån den hektiska ligafotbollen. Uppskattat av vissa, av andra sett som ett störande moment. Hur som helst så har vi några riktigt intressanta matcher att se fram emot, där bland annat vårat svenska landslag ska gå upp emot Vitryssland i en avgörande VM-kvalmatch.

 

Janne Andersson har gjort sitt val och plockat ut den trupp som han anser sig bäst lämpad för att leda Sverige till ett framtida VM-slutspel i Ryssland. Inga större överraskningar att skriva hem om när man kollar igenom truppen mer än att Rasmus Elm, Kalmar FF, valde att tacka nej till vidare spel i landslaget. Återkommande skador tros ligga bakom det tunga beslutet för den förra CSKA Moskva-mittfältaren.

En annan spelare som missar landslagssamlingen är Martin Olsson som verkligen visat gryende form i sitt nya klubblag Swansea City. En fotledsskada inför ligamatchen mot Hull förra helgen är vad som ligger bakom återbudet. Ett tungt avbräck sett till kvalitet men ska man se till bredd på just ytterbackspositionerna så ska inte detta bortfall vålla alltför stora problem.

I övrigt kan vi notera att både Oscars Wendt och John Guidetti missar matchen mot Vitryssland. I Wendts fall handlar det om brist på motivation vilket gör att han avsagt sig allt spel i landslaget framöver. John Guidetti däremot har åkt på en enklare skada som håller honom tillbaka under en tid framöver.

Önskar du att spela på matchen kan Bethard varmt rekommenderas. Nya spelare får upp till 1000 kronor extra att spela för efter att ha gjort en första insättning. Perfekt att använda på Sveriges kommande VM-kvalmatch mot Vitryssland där du just nu erbjuds 1.50 gånger insatsen på svensk seger!

Bethard_no tagline_grey (200135 no bgr)