Bethard ger bäst odds på svensk segerDet var ingen lyckad kväll när både IFK Göteborg och AIK åkte på förlust i kvalet till Europa League igår. Svenska lag har fortsatt svårt att hävda sig ute i Europa och faktum är att det endast är Malmö FF, med deras Champions League-äventyr, som lyckats på senare år. Hoppet lever dock än och med ett returmöte kvar att spela så kan allting hända, kolla redan nu in oddsen på samtliga matcher hos Bethard!

Överraskande finsk seger

Det var inte många som hade tagit sig till Gamla Ullevi för att se IFK Göteborg ta emot HJK Helsinki och med facit i hand så kanske dem gjorde rätt i det. Hemmalagets spel var stundtals under all kritik och på Europeisk nivå håller detta inte alls. Gästerna ifrån Finland spelade mycket klokt och rutinerat, man slösade tid i rätt lägen och tog frisparkar när det behövdes. 1-2 slutade matchen och IFK Göteborg får nu finna sig i att hämta ikapp ett tufft underläge.

Bra match av AIK

Tuff bortamatch i Grekland väntade Rikard Norling och hans AIK när man ställdes emot storlaget Panathinaikos. Man stod upp bra under större delen av matchen men fick med drygt 10 minuter kvar att spela ge vika. 1-0 ska dock ses som ett klart godkänt resultat och kan man komma upp i samma nivå på spelet i returen så finns alla chanser till avancemang. Vad som kan komma att bli ett problem är att man inte kommer att få spela på sin naturliga hemmaplan. Det blir istället Tele 2 Arena som spelplats om knappt en vecka.