Bet365

Manchester United reser till Istanbul för bortamatch mot Fenerbahce, ett motstånd man i förra mötet slog med hela 4–1 hemma på Old Trafford. Tuffare lär det bli ikväll inför en fanatisk hemmapublik mot ett Fenerbahce som mest troligt lär behöva plocka poäng för att hoppet om avancemang ska leva vidare. Blir det ett reservbetonat Manchester United vi får se eller väljer José Mourinho att satsa allt på ett kort i kvällens match? Klockan 19.00 är det avspark!

 

Fenerbahce – Manchester United | Avspark 19.00

Hemmalaget går in till kvällens match med en stark tro på sig själva. Man har gått obesegrade på hemmaplan i sina sju senaste Europacup-matcher, varav man hållit nollan i fem av dessa. Det är med andra ord en tuff uppgift som väntar José Mourinho och Manchester United där det fortfarande råder oklarhet kring hur stark startelva som kommer att mönstras. Eric Bailly, Antonio Valencia och Michael Carrick har alla lämnats kvar hemma i England medans Zlatan Ibrahimovic finns med i truppen, svensken förväntas starta på bänken.

Fenerbahce kommer ge allt ikväll för att störa giganterna ifrån Manchester. Den forne United-spelaren Robin van Persie förväntas starta och hoppas säkerligen på att få sänka sitt gamla lag. 4 inspelade poäng står Fenerbahce på i skrivande stund vilket placerar dem på en tredjeplats i Grupp A, strax bakom Manchester United och Feyenoord. Man är näst intill tvungna att plocka poäng i kvällens match om man ska ha någon som helst chans på avancemang.

Hemmaseger finns just nu att spela till 3.70 medans en seger för gästerna ger dig 2.15 gånger pengarna hos Bet365!