10bet

Stormatch på gång i Berlin när huvudstadslaget tar emot Borussia Mönchengladbach på Olympiastadion. Det är ett Mönchengladbach som kommer ifrån en tuff match i veckan hemma mot Celtic i Champions League, tappade sent till 1–1. Hertha Berlin är såhär långt in på säsongen obesegrade på hemmaplan och man hoppas i och med kvällens match ta sin femte raka seger inför hemmapubliken!

 

Hertha Berlin – Borussia Mönchengladbach | Avspark 20.30

Hertha Berlin har haft en bra start på säsongen 2016/17 och då speciellt hemma på Olympiastadion i Berlin. Fem matcher har man spelat på hemmaplan såhär långt utan att tappa ett enda poäng, en stor anledning till den fina 5:e-platsen man besitter. Flera spelare har imponerat där speciellt Vedad Ibisevic med sina 6 mål varit en starkt bidragande orsak till lagets form.

Tappade poäng i veckans Champions League-spel när man tog emot Celtic och en tuff period i ligaspelet. Borussia Mönchengladbach hade säkerligen önskat sig en bättre start på årets säsong. Sedan 2–0 vinsten mot Ingolstadt i september så har laget inte lyckats hitta nätet en enda gång och endast plockat två poäng. Laget befinner sig just nu på en 11:e-plats, bättring krävs i spelet omgående om man ska kunna haka på i racet om Europacup-platserna i tabellen.

Hemmalaget står som favoriter i kvällens match och med tanke på den fina formen Hertha Berlin befinner sig i just nu så är det lätt att förstå. En seger för Hertha går just nu att spela till fina 2.40 hos 10bet, in och lägg kvällens spel nu!