Betser

Det hektiska spelschemat rullar vidare och idag har vi ytterligare tre matcher ifrån Premier League att bänka oss för. Igår tappade Liverpool två tunga poäng i matchen mot Sunderland samtidigt som Manchester City kunde vinna mot Burnley trots en man mindre under större delen av matchen. Ikväll är det Arsenals chans att haka på topptrion i ligan när man gästar sydkustlaget Bournemouth, ett tufft möte där det tuffa matchandet mycket väl kan visa sig spela en stor roll för utgången av matchen.

 

Bournemouth – Arsenal | Avspark 20.45

Med matcher i parti och minut så får spelarna i Premier League verkligen bekänna färg under denna hektiska julperiod. Det är ofta kring dessa tider det blir extra tydligt vilka lag som står bäst rustade jämfört med de mindre klubbarna med mindre tillgångar. I förra omgången kunde Bournemouth ta en efterlängtad seger efter två raka förluster när man slog ligajumbon Swansea med 3–0. Hemma på Vitality Stadium är man svårslagna och ska trots avsaknaden av Jack Wilshere kunna ställa till problem för Arséne Wengers mannar.

Arsenal kommer till kvällens match med två raka segrar i ryggen och hoppas ikväll kunna haka på de tre lagen i toppen av tabellen. Sjukstugan är som alltid när det gäller Arsenal välfylld och ikväll kan vi sätta frågetecken framför ett helt gäng spelare. Mesut Özil, Theo Walcott och Kieran Gibbs är alla tveksamma till start. Det gäller för spelare som Alexis Sanchez och Oliver Giroud att lösa upp ett tight hemmaförsvar.

Oddsen hämtade ifrån Betser talar för en relativt enkel match för bortalaget. En seger som kan bli svårare att bärga än vad spelbolagen tror, därför kan ett handicap-spel på hemmalaget vara värt en liten slant.

Hitta kvällens bästa odds hos Betser där nya spelar just nu får upp till 1000 kronor extra att spela för!