Mr Green vinn cykelMr Green har en stark fäbless för långa kampanjer med dagliga erbjudanden. För oss som tycker om att spela casino online är dessa kampanjer givetvis mycket trevliga eftersom det finns något att ta del av varje dag. Med sin aktuella kampanj Spring Ride har Mr Green dock tagit i lite extra. Inte nog med att det finns free spins och kontantpriser i mängder att vinna – Mr Green har också lagt hela 200 specialdesignade cruisingcyklar i potten.

Dagliga erbjudanden

Måndag-söndag från och med 16 mars till 5 april hittar du ett nytt erbjudande på kampanjsidan för Spring Ride. Erbjudandena handlar om free spins (sätt in och få gratissnurr), cash drops (spela på utvalda automater och vinn kontanter) och turneringar. Om du har spelat på Mr Green någon gång sedan sensommaren 2014 kommer du att känna igen de olika erbjudandena. De fungerar likadant som vanligt, men det ska sägas att Mr Green har lagt lite mer pengar i potterna både här och där.

I tillägg till de free spins du kan samla på dig specifika veckodagar kan du även samla in 10 gratissnurr varje dag under kampanjen. Det du ska göra är att sätta in och omsätta 200 kr. Så fort det är klart läggs 10 free spins i en pott som du sedan får tillgång till måndagen den 6 april (dagen efter sista kampanjdagen). Med 21 kampanjdagar kan du samla på dig 210 free spins totalt.

Lägg vantarna på exklusiv cykel

Så, hur var det nu med de exklusiva cyklarna? Jo, Mr Green har designat en säregen historia (se bilden här till höger) som känns riktig häftig. Häftigt är också värdet på respektive cykel (11 000 kr!). För att ha chansen att vinna en av cyklarna för sommarens alla turer och utflykter behöver du inte göra annat än att anmäla dig, sätta in minst 200 kr samt omsätta 200 kr per vecka.