Näst sista dagen av den svenska tävlingen Spring Poker Weeks Main Event drog ut på tiden och bröts slutligen klockan 05:30 på morgonen. De tre återstående spelarna fick därmed en välbehövlig chans till vila inför återsamlingen klockan 14.

De tre deltagare som är kvar i Main Event är A Masood, Robert Lysell och Mikael Johansson. I täten ligger Masood med 2 470 000 vilket ger honom en bekväm distans till tvåan Lysell som lyckats få ihop 1 801 000. Den som kommer att få kämpa ur underläge när spelarna återsamlar sig för att göra upp om segern är Johansson som kommer att anlända till bordet med 1 652 000.

Med ett förstapris på 305 000 svenska kronor lockade Spring Poker Weeks Main Event 197 spelare till Casino Cosmopol i Göteborg. Tävlingen inleddes under torsdagen och vid 23-tiden i går kväll blev det slutligen dags att slå sig ned vid finalbordet. Först såg det ut som att en segrare skulle hinna krönas under natten, men de tre sista spelarna var uthålligare än beräknat och till slut blev tävlingsledningen nödgad att avbryta sessionen.