Tredje dagen i rad med cupfotboll och framförallt i Spanien ska det avgöras vem som får spela cupfinal av Valencia och FC Barcelona. Första mötet slutade med knapp seger för Katalanerna när Suarez gjorde matchens enda mål. Även i Frankrike spelas det bra fotboll när Grenoble tar emot Strausbourg. The wholy trinity blir komplett av den tredje matchen som visserligen inte är en cupmatch utan istället träningsmatchen mellan Malmö FF och D.C United från Washington D.C. Tre fina matcher för sportälskaren väntar denna gedigna torsdag!

Valencia – FC Barcelona

FC Barcelona är Spaniens dominanter 2017/18 och inget verkar kunna sätta stopp för det katalanska segertåget. Ligatiteln är inte avgjort i teorin men i praktiken är det inget som kan stoppa Barcelona från att ta tillbaka ligatiteln efter Real Madrids dominans senaste åren. Även i Champions League är Barcelona vidare och ställs mot Chelsea. Ett intressant möte med tanke på lagens tidigare historik i turneringen.

Först är det dags för den andra semifinalen mot Valencia och Barcelona åker till Mestalla för att tufft bortamöte. Valencia lyckades hålla siffrorna nere i första mötet, som slutade 1–0 till Barca, och därför är det en öppen historia som väntar ikväll. Barca är knappa favoriter men Valencia har haft en bra säsong med en stundande tredjeplats i La Liga och dessutom framme i Semifinal i Copa del Rey. Skulle Valencia ta sig vidare efter två matcher mot Barcelona är det hatten av för Mercelino som gjort underverk sedan han tog över inför denna säsongen.

Vårt tips: Barcelona tar sig till final efter ett kryss

Hämta Bonus

Grenoble – Strasbourg

Grenoble från National, eller franska division tre som en säger i folkmun, är överraskande framme i åttondelsfinal efter att ha slagit ut både korsikanska GFC Ajaccio och Biesheim. Nu ställs den lilla alpbyn mot det tuffaste motståndet hittills när Strasbourg kommer på besök. Ett Strasbourg som krigar på i Ligue 1 för att undvika nedflyttning men bara är två poäng från degradering. Klasskillnaden ska dock vara så pass stor att Grenoble inte räcker till men formen är god hos underdogsen så ta inget för givet. Den neutrale åskådaren älskar David vs Goliat-möten och ikväll finns det faktiskt en rimlig chans att Grenoble skrällar sig vidare ytterligare en omgång!

Vårt tips: Grenoble lyckas sensationellt ta sig till final

Malmö FF – D.C United

Malmö FF befinner sig just nu i Florida på träningsläger och har redan spelat en match som slutade i seger med 1-0. Nu har laget från huvudstaden Washington åkt till Florida för ett möte mot MFF och det blir en spännande match på IGM Academy 20:30 ikväll svensk tid. Magnus Pehrsson har talat om att laget filat mycket i anfallsspelet de senaste träningarna och vi får se om det gett några resultat inför kvällens match.

Vårt tips: Malmö vinner och Carlos Strandberg gör mål

Betting på hög nivå hos Toto2

Vill du spela på någon av kvällens toppfotboll eller bara generellt älskar sport och betting så är Toto2 ett optimalt alternativ som bjuder på en fantastisk spelupplevelse. Oddsen är höga och du kan dessutom ta emot en fin välkomstbonus som ger dig den perfekta starten i ditt spelande. Besök Toto2 idag för att ta del av den magiska värld som spelbolaget erbjuder!

Totot 2 logo