Idag har jag hittat ett par bra spel på Nordicbet.com. Denna sida har ett lite annorlunda sätt att erbjuda spel och jag kommer att använda mig av det idag.

Solvalla gäller som vanligt på V86 och för er som ska spela systemspel ser det rätt knivigt ut. Jag väljer som sagt att betta lite och börjar med att spela Net som först i mål av fem hästar i lopp tre. Nordicbet betalar hela 2,75 gånger pengarna och det kommer hästen inte att ge på vinnarspelet, efter sin fina debut för Nurmos sist. Hästen hoppade då med segern klar efter att ha fått ett tufft lopp på en för hård bana. Nu blir det barfota fram och det är nog rätt melodi.
Vidare spelar jag Motivated Hanover före Ybanos i första dubbeln. Motivated Hanover var mycket bra efter galopp i nygammal regi sist. Hon står mycket bättre till än Ybanos nu som dessutom ska gå med skor – stort minus. 1,55 gånger pengarna är kanon!
I sista V86-avdelningen tar jag och hugger ett riktigt bjudodds. 1,37 på att duktiga Indescribable ska vara bland de fem första i mål är bombsäkert och tillsammans ger spelet 5,84 gånger fläsket och jag lirar 300:-

/B