Det var ett tag sedan jag publicerade något bet på hästarna som inte varit ett systemspel för ATG. Det har varit extremt många V75-omgångar i sommar och de tar sin lilla tid att skapa de speltipsen. Nu har det lugnat ner sig en aning och tiden är mogen för en travtrippel från Solvalla ikväll! Bet365 står på oddsen denna dag!

Tävlingarna är av mycket hög kvalitet då det är kval till diverse storlopp för årgångshästarna. Vädret verkar hålla än och som Solvallas bana varit på slutet kan vi nog räkna med en toppbana även ikväll!

Jag börjar med att spela plats i andra V86-avdelingen och vilket även är ett uttagningslopp till Kriteriet. Från stall Redén kommer en riktigt lovande, och tillika obesegrad, häst vid nämn Call Me Keeper. Hästen kommer med sex raka segrar tagna utan att vid något tillfälle körts för fullt. Att han kniper en plats i detta loppet känns självklart och 1,40 tar jag direkt.

Vidare så spelar jag vinnare på mycket fine Indigious från stall Stig H. Hästen har utvecklats mycket i år och har slagit de bästa i kullen vid flera tillfällen. Nu är vägen till spets öppen och därifrån blir han mycket svårslagen. 2,25 gånger pengarna är toppen!

Jag fortsätter att spela vinnare och denna gången är det i första Dubbeln och på en häst som jag är helt såld på, nämligen Final Oak. För er som sett hästen är det inte svårt att förstå då han liksom studsar fram på banan i en sällan skådad spänst. Han är dessutom som en oljad iller när startbilen släpper och här är det spetsgaranti. Barfota runt om är utlovat och det ser i mina ögon ut som en toppchans – 2,15 tycker jag är ok!

Spelförslag: 6,77 x 250 sek