Solvalla bjuder på härligt vårväder ikväll och Bet365 dessutom på ett par trevliga spel som jag vill utnyttja. En dubbel och en trippel blir det!

Det första bygger jag upp kring en häst som jag sällan hör så mycket positivt om nämligen Boys Going In som tränas av Kalmars Fredrik Persson. Boys Going In kommer med två raka segrar varav en var i fjol som tvååring. Nu har dock hästen hunnit med att starta även som treåring och han såg mycket fin ut. ”Hästen har allt” enligt stallet och till 3,25 måste han bara spelas!

Jag vill även spela på Super Otto som senast blev alldeles för het i ett V75 försök. Nu ändrar man lite på utrustningen och det kommer slå väl ut enligt vad jag erfarit. Hästen har hög kapacitet och full form. 2,25 gånger pengarna på plats tycket jag är mycket bra betalt.

Tillsammans ger spelen 8,1 gånger pengarna och 300 kronor är det värt alla dagar i veckan.

 

För den som vill ha ytterligare spelförslag till kvällens Solvalla-omgång så fortsätter jag att spela Bet365som ska få bjuda på ett ”safe-spel”, ett komplement till min lite mer vågade dubbel.

Jag börjar med omgångens säkraste spel i Stig H:s Indigious som imponerande storligen i sin årsdebut och verkade ha övervintrat på ett bra sätt. Hästen är stor och det brukar betyda att de blir stadigt bättre med lopp i kroppen vilket även stallet tror. 1,85 gånger som vinnare helt ok.

Även Friction har nu lopp i kroppen och var inte trött när han hoppade i dödens senast. Hästen har gjort så någon gång tidigare utan anledning utan att man hittat nått fel, så även nu. Loppet ligger perfekt för att visa sig mogen för Elitloppet och jag tror han gör ett kanonlopp här. Plats tar han mist och jag spelar till 1,35 gånger.

Jag avslutar spelet med att spela plats på Queasy som nu verkar hittat sig själv och därmed kommer segrarna på rad. Nu möter hästen lite tuffare motståndare än senast, men barfota runt om och jänkarvagn på nytt gör många meter och platschansen måste vara mycket god till 1,40 gånger pengarna.

250 kronor till 3,5 gånger pengarna spelar jag!

/B