Jag kör vidare med ännu ett bra spel som jag hittar på bet365. En platstrippel ska jag försöka lura in och jag kommer att dra nytta av både hästarnas fördelar, men även loppens utformning och vad det kan ge för plusfaktorer. Slutsumman blir 12,12 gånger veckopengen som denna vecka blev 200 efter att jag städat mitt rum!

Jag försöker allt dra nytta av jämna säkra hästar när jag letar bra platsodds. Jag har ett lysande exempel på detta i Jonathan Palema. Hästen är en mycket hög träffprocent vad gäller att komma bland de tre främsta vilket jag utnyttjar i morgon. Åke låter hälsa att hästen tränar mycket starkt och är bäst bakifrån!

I Stoeliten är det vara tio hästar med och det gynnar om vi pratar platsspel – färre att brottas med och fortfarande bra odds i förhållande till antal startande. Jag väljer att spela plats på Simb Ruby som sett mycket fin ut i Gulddivisionen på slutet. Nu går hon ner i klass och ska dessutom lättas i balansen – toppspel till bra odds.

I avslutningen väjer jag att platsa Global Mazarine som hittat sig själv på slutet och slutat att spontangaloppera. Han har gått felfri i sina fem senaste lopp och varit på plats fyra av dem. Den enda missen var efter att ha travat nästan hela loppet i tredjespår och då var han ändå femma!!! Ett klokt och säkert spel.

/B