#Bet365 har jag hittat några riktigt fina platsspel till morgondagens V75-omgång. Mitt första spel bygger jag upp runt två välbetalda spel som står med fina startspår. Detta blir mitt större spel denna helg och jag tycker att chansen är mycket god. 500 kronor satsas till det trevliga oddset: 4,27.

I inledningen har Leif Witasp en häst med storform i Sandrngham Hanover. Hästen har inte gjort ett dåligt lopp på evigheter och från ett perfekt läge kommer att bli rygg ledaren. Witasp deklarerar att han kommer att släppa till storfavoriten Mr. Picolit vilket är ett klokt val i mina ögon, och platsspelet är i hamn.

I Gulddivisionen ser det äntligen ut som att Caddie Comet kommer att kunna gå utan skor. Hästen har på intet sätt gjort det dåligt med dojjor, men sanningen är att hästen är sju resor vassare när han går barfota. Med rygg på favoriten kommer Jorma att hitta en fin position, och då loppet i övrigt mest liknar ett snabblopp på Kalmar en fredagskväll, så tycker jag att platschansen är mer än god.

/B