För er som tänkt att spela V86 så är min bestämda känsla att det inte kommer att bli några stora pengar och föreslår istället att ni lirar på Bet365. Jag har jagat upp en, i mitt tycke, kanonfyrling till kvällens trav på Solvalla. Jag kommer även att bryta ner fyrlingen till en dubbel och kommer på så sätt att försöka optimera vinsten i förhållande till risken.

Jag börjar med att spela plats på Nurmos finfina sto Aborren. Hästen står nu med ett fint läge för en gång skull och har formen på topp. Nurmos har höga tankar om denna häst och pratar stoeliten framöver. Att hon ska missa plats i detta ihåliga lopp är för mig en utopi och till 1,40 lirar jag.

Vidare kommer jag att spela vinnare på en häst med överkapacitet för den klass kan befinner sig i nu, Pine Cool. Hästen har hoppat på linjen i två raka lopp, men är normalt inte osäker. Han har gjort starka lopp vid båda tillfällena och nu går han ner i klass ordenligt. Näst senast hade han landat in på en tid runt 1,13,0 och det är det ingen som klarar i detta loppet! Barfota runt om igen. 3,75 som vinnare är bra.

Socrate Du Noyer är han, precis som Pine Cool, från Stall Melander och det är ett riktigt formstall. Hästen startar nu med bra förutsättningar över favoritdistansen, barfota runt om igen (han gick inte sett steg med skor sist) och chansen att han är bland de tre är kanon till 1,60.

Sista liret lägger jag på att Alfas Del Pi vinner sista avdelningen till 1,80 gånger fläsket. Hästen är Stall Nurmos bästa chans för kvällen och det är en häst som, så många andra från Nurmos, utvecklas enormt när hans hårda träning slår igenom. Distansen är inga problem och jag är övertygad om att han vinner här.

Fyrlingen: 15,12 x 200 Kr

Dubbel: Pine Cool samt Abborren, 5,25 x 400 Kr

/B