Då var det dags att bättra på tyngden på plånboken med en travtrippel från bet365. Veckans V86-omgång ser knivig ut och jag väljer att satsa på en, i mitt tycke, klockren kombo istället. Banan ser bra ut och jag väljer spela säkert. Jag stack ut något i helgen och oturen valde att grina mig i ansiktet när Motivated Hanover slutade på platsen utanför pallen.

I inledningen tycker jag att 1,65 gånger pengarna är bra betalt för att Benskins ska nå topp tre. Hästen har tidigare haft problem i kurvorna, men han har sett betydligt bättre ut på slutet och varit riktigt formstark. För den som spelar V86 tycker jag att han är värd att ha med som motbud till omgångens största favorit Pay Attention.

Vidare spelar jag plats på en riktig talang i Fly The World. Hästen har visat sig tåla tuffa upplägg och i ett litet fält så är det näst intill platsgaranti. 1,35 må bra lågt, men det känns som pengarna på banken.

Jag avslutar trippeln med att spela vinnare på Nurmos förvandlingsnummer New Approach. Hästen är mycket kapabel för klassen och står med bättre läge än sina värsta motståndare. Barfotabalansen gjorde nytta sist och det är tanken att hästen ska gå lika dant nu. 1,45 tillsammans med övriga odds ger 3,22 totalt och det gånger 300 spänn blir en bra grund till helgens V75:a.

/B