Oturen grinar mig i ansiktet när det gäller mina bettingförslag för dagen. I onsdags satt två av tre och enda anledningen till att det inte blev full pott var en snöplig galopp på Benskins som satt i perfekt slagläge 700 kvar från mål. ”Men jag är inte bitter”, jag har istället snickrat ihop 3,8 gånger pengarna i en kombo, hos expekt.com, till Unionstravet på Momarken – tag del!

Jag Inleder med att spela vinnare på en, enligt norrmännen, blivande stjärna i Sejr Gammelsbäk. Hästen gjorde debut i ny regi senast och vann med halva upploppet i avstannande stil. Hästens dåliga läge har kompenserats med två strykningar och det känns som att det är spel mot ett mål!

Jag väljer sedan att lira Nougat Ås plats till 1.55 gånger. Hästen har efter två invändiga strykningar fått en utrullad röd matta fram till spets och att han därifrån ska missa en plats är högst otroligt.

Jag har även hittat en stenklar Head to head i sista avdelningen till låga, men med tanke på chansen klart gångbara 1,30. Att bästa hästen från bästa läget Broadway Legs ska vara före mediokra Triple Crown ser jag som självklart.

Spelet är värd 300 kronor x 3,8 gånger fläsket!

/B