V75-3 och 2140 Auto. Det ser ut att stå mellan fyra hästar i det här loppet och i mina ögon ser det riktigt svårlöst ut men jag har hittat ett bra spel här och det inkluderar ingen av de fyra mest streckade hästarna…

Bollnästravet lopp 7

Spel: 8 Labero Broline (Plats)
Odds: 3.70 @ Unibet
Insats: 3/10
Spelstopp: 15.12 

Om man ser till strecken på V75 så ser det ut att stå mellan hästarna 1-4 men i mina ögon är en häst väldigt bortglömd här. Min känsla är att det kommer bli en ordentligt körning då flera hästar vill ha ledningen i det här loppet. Detta gynnar mitt drag, 8 Labero Broline, som har en ruskig speed över upploppet.

1. Standout har ingen toppform för dagen även om han sett helt okej ut den senaste tiden. Örjan Kihlström har aviserat att han vill till spets med hästen men det blir knappast enkelt då flera snabba utvändigt också är ute efter spets.
2. Kadett C.D är favorit i detta loppet och Robert Bergh motståndet är något svagare än vad han är van vid så bra chans för honom här. Hästen kan öppna men ledningen är inget måste för hästen trots allt även om det vore ett plus.
3. Montgomery Hill var grym senast när han plockade ned Truculent. Även han är kvick ut och det är inte omöjligt att man kör en bit från start här. Flemming Jensen har dock aviserat att hästen skall få ett snällt lopp här då han börjar bli till åren nu..
4 Up Date Hoss har gjort sina senaste starter i Finland och han har imponerat där borta. De två senaste loppen har han gått i ledningen och gjort det bra, håller fin form. Väldigt kvick ut och Erik Adielsson kör för spets här vilket kommer sätta fart på tillställningen.

Mitt drag är alltså 8 Labero Broline som avslutade sylvasst som trea bakom Kadett C.D. senast och chansen att återupprepa den bedriften är stor med dessa förutsättningar. Det kommer bli körning från start och det mesta talar för att det blir tempo på loppet med vassa hästar där framme. Torbjörn Jansson kommer få en bra chans till slut med Labero Broline då det bara är 8 hästar i fältet och den chansen lär han ta. Han låter mycket uppåt på hästen och enligt honom är det en bra platschans här, jag håller med!