V75-1 och 1640 Auto. Vi har en stor favorit i det här loppet och i mina ögon finns det inte mycket att säga emot men jag har hittat ett bättre spel i det här loppet, häng på!

Bollnästravet Lopp 5

Spel: 2 Shockwawe (Plats)
Odds: 2.75 @ Bet365
Insats: 3/10
Spelstopp: 14.25

SMHI har varnat för extrem värme inför V75-tävlingarna och det kan utan tvekan påverka hästarna, inte minst de som reser långt. 3 Old Faithful, 5 Croque, 9 Sugar Neo, 10 Quantanmera och 11 Pompano reser alla längre än 25 mil till dessa tävlingarna, den sistnämnde reser hela 73 mil från Boden för att tävla här!

1 B.B.S Pelleshan är stor favorit i det här loppet och det är i mina ögon inte mycket att säga om då hästen är startsnabb och med största sannolikhet tar täten här. Värst emot i spetsstriden är förmodligen 6 Robis Salvation som kan öppna ruskigt fort men det låter inte som att man tänker köra i någon ledning här så spets för B.B.S Pelleshan i loppet och där stannar han förmodligen hela vägen in i mål.

Mitt spel blir på 2 Shockwawe som kommer hitta ned i rygg på B.B.S Pelleshan och lifta med till en plats bakom denne. Hon har inte startat på några månader vilket gör att segerchanserna minimeras men att hänga på i rygg ledaren från start till mål över sprinterdistans skall hästen klara utan problem. Mest positivt är att hon gör debut i ny regi hos Robert Bergh som fick hästen till sitt stall under elitloppshelgen. Han om någon brukar få ordning på sina hästar och är Shockwawe så förberedd som jag förväntar mig så blir hon att räkna med här. Barfota runt om och bra platschans i mina ögon!