Hemmabana stärker alltid upp självförtroendet och spelformen är helt ok för dagen. Jag fortsätter att spela Bet365även denna vecka och jag ska försöka förvalta förra veckans vinst på ett kontrollerat sätt. Jag har hittat en platstrippel som ger drygt fem gånger pengen – som även denna gång blir 500 spänn!

Jag börjari V75-inledningen och tycker att 2 gånger slätt är mycket bra på Figaro Sånna. Hästen var hysteriskt bra sist när han pressade sig till tät i en 12-öppning första varvet och sedan vann med halva upploppet. Jänkar-vagn och barfota igen är bara plus!

Vidare så tycker jag att Overtaker By Sib står på tur för en topplacering efter att oförtjänt samlat ihop en trist rad. Han är mycket bättre än han fått visa på slutet lång distans tror jag snarare är ett plus – 1,9 i odds.

Jag drygar sedan ut totaloddset med min toppick inför V75-spelet. Going For Gold Zaz har nu ett par lopp i kroppen och närmar sig den form som gav en femteplats i Derbyt i fjol. Han är snabb ut och tuff som få – 1,45 på plats är i mina ögon mycket bra betalt!

/B