Här är dagens hästsporttips från bwin, gällande Vaal lopp 6, Aqueduct lopp 3 och Santa Anita lopp 7.

Vaal, Lopp 6
Treåriga stoet Worood gör comeback efter ett 131 dagar långt uppehåll. Hon är en lovande häst som ännu inte förlorat på Vaals grusbana. Hennes senaste lopp, som var på gräsbana, kan ignoreras då hon blev uppspelt vid starten. Give Me Five har en löpstil som borde passa detta underlag bra. Dessutom har hon visat bra form på sistone så hon lär vara med i fighten hela vägen. Prismatic Fire gillar både banan och distansen. Hon är definitivt en utmanare. Grusspecialisten Xilomante är mångsidig och även om hon trivs bättre på längre distanser kan vi inte räkna bort henne här. Raise The Bar visade sig från sin bästa sida senast och kan vara med här.

Ranking: #3 Worood – #4 Give Me Five – #6 Prismatic Fire – #2 Xilomante

Aqueduct, Lopp 3
Efter krossen nyligen fick Crafty N P möta alldeles för bra motstånd. Idag ser dock startfältet lite lättare ut och hon är ett segerbud här. Främsta utmanare är Elusion Spring som också vann ett lopp i överlägsen stil för inte så länge sedan. På pappret är Turning South den bästa hästen i fältet men hon har haft ett längre tävlingsuppehåll och behöver lite mer träning innan hon är tillbaka i toppform igen. Minister’s Fate, Seven In A Row och Mighty Irish är alla bra bud om man söker en riktig outsider.

Ranking: #4 Crafty N P – #6 Spring Elusion – #3 Minister’s Fate – #5 Seven In A Row – #2 Turning South

Santa Anita, Lopp 7
Favoriten Miles Rules kom för ett halvår sedan trea i prestigefyllda Generous Portion Stakes men hon har inte tävlat efter det. Trots det tror vi på henne då hon har sett riktigt bra ut i träning. Bakom henne utmanar främst Lucky Timing, Suances Flower och Subpoena The Dress. De är alla bra hästar som nyligen vunnit lopp. Tribalicious, Going For A Spin och Jax El utmanar alla om plats. Kulinski Rose kan överraska efter ett långt tävlingsuppehåll.

Ranking: #1 Miles Rules – #6 Subpoena The Dress – #3 Lucky Timing – #5 Tribalicious – #2 Suances Flower