Onsdagen bjuder enligt bwin på tre spännande internationella hästlopp: Durbanville Lopp 4, Aqueduct Lopp 3 och Delta Downs Lopp 2.  Läs deras tips för dessa lopp här.

Durbanville, Lopp 4
Favoriten Frigid såg bra ut senast och har tränat bra den senaste veckan. Hon är vårt bud för segern. Hennes huvudutmanare är Satin Silver som också gjort flera bra lopp utan att vinna på sistone. Kanske kommer segern här. Real Tabasco är en riktig kämpe och vår tredjehandsfavorit i detta lopp. The Nile Lady och Real Tabasco är båda bra platsbud.

Ranking: #10 Frigid – #1 Satin Silver – #2 Real Tabasco – #3 The Nile Lady

Aqueduct, Lopp 3
Alla hästar i detta lopp har tagit en seger i karriären varför en andra seger ligger i potten. Vissa, som Catreign, har väntat längre än de andra. Hon har 13 pallplatser på 20 starter men har bara vunnit en gång och det var så långt tillbaka som i slutet av 2009. Idag har hon chansen. Lady Of The Forest har en liknande historia med den skillnaden att hon mest har tävlat på en lite lägre nivå. Good Night Lucy tog sin första seger i januari och har sett bra ut mot tufft motstånd. Hon är vår favorit här. Valuable Lady har misslyckats som favorit i sju raka lopp. Åttonde gången gillt här? Ciminella, Chaka Bwana och Saratoga Blitz är bättre än resten.

Ranking: #7 Good Night Lucy – #6 Valuable Lady – #4 Catreign – #1 Lady Of The Forest – #3 Saratoga Blitz

Delta Downs, Lopp 2
Andrahandsfavoriten Deacon Bob har sett bättre och bättre ut för varje lopp och tog nyligen sin första seger. Hans främsta motsåndare här är favoriten Fear The Hat, som följde upp sin första seger med en sjätte plats i en hög klass. Idag bör han kunna vinna trots sin dåliga startposition. Bamboozer har varit en besvikelse efter sitt uppehåll. Kanske kan det tredje tränarbytet på kort tid få formen att vända? Rambo Day, Cherokee Landing, Twister och My Easterner kan alla vara med och hota om plats. Star Of Victory och Kristen Rebel har ingen chans här.

Ranking: #9 Fear The Hat – #6 Deacon Bob – #3 Bamboozer – #5 Rambo Day – #8 Cherokee Landing