Unibet anordnar Travspels-SM från 14-19 december (v.51) och då kommer Sveriges bästa travspelare att koras. Att vinna Travspels-SM är stort, förutom ära och berömmelse och en VIP-resa för 2 personer till Prix d’ Amérique får du också en vinnarinbjudan till Unibets spelgala på Berns 27 januari.

Så här kvalar du till Travspels-SM 2009
Varje dag mellan den 14:e – 18:e december har du chansen att kvalificera dig till finalen lördagen 19 december. Varje dag plockas den spelare ut som anmält sig till tävlingen och som lyckats med att ha bäst procentuella återbetalning under tävlingsdagen på sitt spelkonto. För att kunna delta måste du lägga ett spel om minst 50 kr. OBS! Spelet måste avgöras under samma dag för att räknas in under den dagen etappen/kvalet är. Det innebär att du varje dag under vecka 51 har chansen att kvala in till lördagens final.

Alla spel läggs hos Unibet.com och Travnet Live Racing-klienten. För att anmäla sitt intresse måste man mejla in sitt användarnamn hos Unibet. OBS! Endast de som har anmält sig kommer bli aktuella för final. Du mejlar till jonas.bjorklund@unibet.com och skriver Travspels-SM i ämnesraden, och glöm inte ditt användarnamn hos Unibet.

Finalregler
Finalen avgörs under lördagen 19 december och det är samma förutsättningar som i kvalen under veckan. Under måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag – varje dag – har 1 vinnare plockats fram. Det innebär fem finalister. Dessa gör sedan upp om titeln ”Årets Travspelare 2009” och den som lyckats generera bäst procentuella återbetalning under tävlingsdagen på sitt spelkonto står som slutsegrare i Travspels-SM.

Vad vinner man?
Förutom ära och berömmelse; en VIP-resa för 2 personer till Paris och Prix d’Amerique. 1 vinnare koras varje dag under veckan, som utöver finalbiljetten, får 1.000 kr insatt på sitt Unibet-konto efter avslutad tävling. Slutsegraren får VIP-resan och även 5.000 kr som extra tillskott till reskassan.