Här är dagens internationella trav- och galopptips från bwin för tisdagen den 22:a mars. Idag är det lopp på Fairview, The Meadows och Hawthorne som är aktuella.

Fairview, lopp 7, galopp
Yvette Bremner-tränade Eastern Parade är i fantastisk form och hans motståndare måste verkligen överträffa sig själva om de ska ha chansen här. Han har varit topp tre i samtliga sina sex senaste starter och är favorit. Även Preach Connection är i bra form. Han har två segrar och en fjärde plats på tre starter och är främsta utmanare här. Sculptor lär också vara med bland topp tre. Han imponerade inte i sin senaste start på denna bana men har återfunnit formen efter det. Heritage kan heller inte ignoreras.

Ranking: #8 Eastern Parade – #4 Preach Connection – #2 Sculptor – #1 Heritage

The Meadows, lopp 3, trav
Med detta startnummer borde inte Extreme Makeover kunna misslyckas. Hon lär antingen ta ledningen tidigt eller hitta sin favoritposition utvändigt ledaren. Unicornlane, Udontwantnunofthis och B Contemporary är alla startsnabba vilket bäddar för rusning från start. Den av dessa som inte hittar position tidigt lär heller inte vara med på upploppet. Muscle Sprouts, Swing And A Hit, R Big Ben och Abs Speedy Hall kan alla vara med och utmana om plats om de har en bra dag. Anastasia Willie har inte imponerat på denna bana i någon av sina fyra tidigare starter.

Ranking: #2 Extreme Makeover – #4 Unicornlane – #5 B Contemporary – #3 Muscle Sprouts – #6 Udontwantnunofthis

Hawthorne, lopp 8, galopp
Favoriten Luck With A Kiss följde upp sin första seger med att vinna Sun Power Stakes, trots ett dåligt startnummer. Sedan tog han ett tävlingsuppehåll men har nu sett riktigt vass ut i träning. Han borde vinna idag. Cap’n Nick tog sin första seger tidigt i karriären men misslyckades sedan på stakesnivå. Han har dock visat form i lägre klasser på sistone. Bourbon Trail springer för det mesta hem pengar men fick problem efter sitt ägarbyte. Han är nu tillbaka hos den ursprunglige ägaren vilket bör gynna hans form. Lalo’s Baby Bear är nästan alltid med i slutstriden. Shedrow Hero kan, trots ett uppehåll, vara med och hota då han har sett bra ut i träning. King Ajax har tagit två raka segrar men motståndet är tuffare idag.

Ranking: #2 Luck With A Kiss – #1 Cap’n Nick – #5 Bourbon Trail – #4 Lalo’s Baby Bear – #6 Shedrow Hero