Här är dagens trav- och galopptips från bwin. Denna gång gäller det lopp på Vaal, The Meadows och Hawthorne.

Vaal, lopp 6, galopp

Favoriten Winter’s Song känns som den bästa hästen i fältet och är ett bra spel idag. Denna lovande hingst tog sin första seger redan i sin tredje start och gör här sin handicap-debut mot svagt motstånd. Är han lika bra på sand som på gräs kommer han att vinna säkert. Stallkompanjonen Gold Site är den som främst utmanar Winter’s Song i detta lopp men vi tror inte han räcker hela vägen fram. Distansen är lite för kort för Silver Forest men han är absolut med och utmanar om plats.

Ranking: #9 Winter’s Song – #1 Gold Site – #3 Silver Forest – #14 Imperial Myth

The Meadows, lopp 1, trav

Outsidern I’m Justa Lady tog två raka segrar, med ledning från start till mål, innan sitt långa uppehåll (sedan oktober förra året). Det får han svårt att upprepa, i dagens comeback, då han startar från den sjunde startpositionen. Starten lär nämligen Jesse’s Messenger ta och han kan faktiskt hålla ledningen ända in i mål. Tiffany har tidigare gjort bra lopp från dåliga startpositioner och hon kan också vinna idag, även om hon nyligen fick stryk av Cameron Chip. Action-broadway är bättre än B V’s Sister och är också ett segerbud.

Ranking: #4 Jesse’s Messenger – #5 Tiffany – #1 Action-broadway – #6 Cameron Chip – #7 I’m Justa Lady

Hawthorne, lopp 6, galopp

Andrahandsfavoriten Bea’s Hard Six slog nyligen Taty’s Gold i ett tufft lopp, men får det svårare idag med tanke på den dåliga startpositionen. Shes Got To Run är intressant nykomling och ett spännande outsider-spel. Favoriten Gambler Five återvänder här till banan där hon tog sin första seger (då med tio längder) och känns som ett bra bud. Grey Light vann överraskande i sin debut och här måste hon visa klass för att vinna igen. Stone Free och Premium Cut ska inte ha något med dagens lopp att göra.

Ranking: #5 Gambler Five – #7 Bea’s Hard Six – #1 Taty’s Gold – #6 Grey Light – #2 Shes Got To Run