battlefor cybertronIGT har släppt en ny slotmaskin med namnet Transformers: Battle for Cybertron som nu går att spela hos Vera & John.

Transformers hade sin första storhetstid på 1980-talet, och har på senare år blivit kända för en ny generation tack vare de enormt populära storfilmerna Transformers (2007), Transformers: Revenge of the Fallen (2009) och Transformers: Dark of the Moon (2011). Nu finns Transformers även som slotmaskin, och det är verkligen en slot fullproppad med spännande funktioner som IGT har tagit fram – precis som en transformer ska vara.

Transformers: Battle for Cybertron har 5 hjul och 40 spellinjer, och hjulen pryds huvudsakligen av blå decepticons och röda autobots. Det finns både vildsymbol och spridningssymbol.

Lavinfunktion

Transformers: Battle for Cybertron har den populära lavinfunktion som vi känner igen från bland annat Gonzo’s Quest, vilket innebär att de symboler som ingår i en vinnande kombination exploderar så att nya kan ramla ned på hjulen. Det ger spelaren chans att vinna gång på gång på en enda satsning.

Transformers förstör symboler

Mystery Feature kan trigga när som helst när man spelar Transformers: Battle for Cybertron och gör så att en slumpvis utvald figur dyker upp och påverkar spelet.

  • Optimus Prime förstör alla decepticons på hjulen.
  • Megatron förstör alla autobots på hjulen.
  • Grimlock förstör symboler slumpvis.
  • Shockwave spränger symboler i ett slumpvis utvalt mönster.
  • Ratchet kan endast visa sig när två bonussymboler är synliga på hjulen. Ratchet förser dig med den tredje bonussymbol du behöver för att starta free spins-rundan.

Free Spins

Planeten Cybertron är bonussymbol hos Transformers: Battle for Cybertron och du behöver tre av dessa symboler för att få free spins. Du får välja mellan fyra olika free spins-rundor:

  • Megatrons free spins-runda består av 5 free spins med multiplikator på 8x – 10x.
  • Optimus Primes free spins-runda består av 8 free spins med multiplikator på 4x – 10x.
  • Shockwaves free spins-runda består av 12 free spins med multiplikator på 3x – 5x.
  • Bumblebees free spins-runda består av 15 free spins med multiplikator på 2x – 4x.

Visst låter det intressant? Gör ett besök hos Vera & John för att själv prova på Transformers: Battle for Cybertron. Hos Vera & John väljer du själv om du vill spela Transformers: Battle for Cybertron för riktiga pengar eller för låtsaspengar.