Dags för omgång 5 i Premier League och vi har ett intressant möte när formstarka Tottenham tar emot walesiska Swansea på Wembley Stadium i London. Allt talar för tre säkra poäng till Spurs men The Swans har säkert andra planer.

Swansea har haft en halvdann inledning på säsongen och ligger inför lördagens match på 15e plats.  Av de fyra matcherna laget spelat har det bara blivit mål och seger mot hopplösa Crystal Palace. Nu när walesarna ställs mot Tottenham på bortaplan kommer det bli oerhört tufft. Till exempel förlorade Swansea med hela 4-0 mot Manchester United – och då spelade man ändå på hemmaplan.

Tottenham imponerar

Tottenham i sin tur kommer med sedvanligt gott självförtroende och den fina formen från förra säsongen har hängt med Londonklubben in i starten 2017/18. Visserligen blev det förlust mot Chelsea på Wembley och ett oväntat poängtapp mot Burnley men Tottenham demolerade Everton fullständigt med 3-0 på Goodison Park. I veckans Champions League imponerade Spurs dessutom stort när tvåfaldiga Champions League mästaren Borussia Dortmund besegrades med klara 3-1 efter dubbla mål av Harry Kane. Samme Kane blev även uttagen till veckans lag i Champions League.

Hämta Bonus

Välkomstbonus hos Betway

Vill du spela på Tottenham – Swansea eller bara någon annan match? Betway erbjuder ett riktigt bra utbud av odds för den äkta sportälskaren. Just nu har vi glädjen att meddela att du kan få tillgång till en välkomstbonus hos spelbolaget. När du blir ny medlem får du 100% insättningsbonus upp till 1000 kr. Välkomsterbjudandet är ett ypperligt tillfälle för dig att oddsa och prova på det enorma utbud av marknader som finns utan att riskera att enbart förlora dina egna pengar. Bli medlem hos Betway idag och ta del av den sköna insättningsbonusen.

  • Skapa ett konto hos Betway
  • 100% insättningsbonus upp till 1000 kr

Betway