Toto2 – för dig som älskar trav

Toto2 är spelbolaget för dig som fullkomligt älskar travsporten och allt som hör till. Detta spelbolag erbjuder dig spel på svenskt trav på ett väldigt enkelt, modernt och framför allt tryggt sätt.

Toto2 är ett varumärke som ägs av Bethard Group Limited, vilka är baserade på den etablerade och soliga ön Malta. Toto2 är en relativt ny aktör på spelmarknaden, men de har redan gjort sig ett fint namn bland de svenska spelarna genom att erbjuda ett högkvalitativt och brett spelutbud. Men Toto2 skiljer sig något från de traditionella spelbolagen eftersom de har riktat in sig på travsporten. Med tanke på att det i princip inte finns något annat spelbolag som har gjort just detta så kan Toto2 erbjuda marknadens bästa odds för spel på trav och hästar.

Spela på trav hos Toto2

Toto2 erbjuder som vi tidigare nämnt marknadens bästa odds för spel på trav och hästar för sina kunder. På sin simpla men samtidigt väldigt eleganta hemsida hittar du enkelt var du spelar på trav. Längst upp till vänster på sajten har de en flik som heter ”Trav” där du klickar dig in för att ta del av deras kompletta travutbud. Är du en stor fanatiker av trav så är Toto2 det absolut bästa alternativet för dig online. Är du lite trött på att åka land och rike runt för att uppleva trav av högsta klass så finns det alltså nu ett fullgott alternativ när du bara vill ligga hemma och spela på trav, eller när du helt enkelt inte har möjlighet att ta dig till Solvalla, Jägerso eller någon av de andra travarenorna runt om i landet.

Vi rekommenderar med andra ord Toto2:s fantastiska travsektion för alla er som älskar att spela på trav och hästar när suget smyger sig på!

Support och kundtjänst hos Toto2

Toto2 kan stolt presentera en kundsupport av absolut högsta klass för sina kunder. Du kan ta hjälp av de välutbildade supportmedarbetarna på årets alla dagar antingen genom live chatt eller via mailkontakt. Mellan 08.00 – 01.00 kan du ta hjälp av den svenskspråkiga supporten och skulle du behöva hjälp utanför dessa tider så kan du alltid ta hjälp av den engelskspråkiga supporten.

Spela trav i mobilen hos Toto2

Du behöver naturligtvis inte känns dig låst till att bara spela på trav genom din dator. Precis som de allra flesta etablerade spelbolagen på dagens spelmarknad erbjuder Toto2 spel direkt i din bärbara enhet. Det kvittar med andra ord om du ligger hemma på sofflocket, befinner dig i mataffären eller om du ligger i solstolen på Mallorca – du har alltid tillgång till travet med Toto2!

Det finns i dagsläget tyvärr ingen app för Toto2, men vi är säkra på att det kommer att komma inom en snar framtid så det är bara att hålla ögonen öppna. Det som däremot finns är en mobilanpassad hemsida som du utan några som helst bekymmer kan använda dig av i din mobila webbläsare. Det enda som krävs är en internetuppkoppling men i övrigt spelar det ingen roll om du sitter med en iPhone eller iPad, Samsung Galaxy eller en HTC – hemsidan fungerar utmärkt för alla operatörer som finns tillgängliga på marknaden.