Ligue 1

Mellandag för alla fotbollsälskare men vi kan redan nu se fram emot en riktigt spännande helg med mängder utav matcher runtom i Europa. Imorgon, fredag spelas det en toppmatch i Ligue 1 när ligaledarna OGC Nice tar emot Lyon. Två utav lagen som imponerat mest denna säsong går upp emot varandra på nybyggda Allianz Riviera.

 

OGC Nice – Lyon | Avspark 20.45

Obesegrade och ligaledare på 20 inspelade poäng, lägg därtill att lagets bästa målskytt stavas Mario Balotelli och du har säsongen så här långt för Nice summerad. Laget har radat upp det ena imponerande resultatet efter det andra och frågan är nu om man kan hålla undan för lag som Monaco och PSG över en hel säsong. Hemma på Allianz Riviera är man mycket svårslagna och Lyon har en tuff uppgift framför sig när man ska följa upp derbyvinsten mot St Etienne innan landslagsuppehållet.

Lyon parkerar för tillfället på en 5:e-plats med 13 inspelade poäng. Som så många tidigare säsonger så stavas framgångarna Alexandre Lacazette som redan hunnit med att hitta nätet 6 gånger. Tyvärr för Lyons del så är den målfarliga fransmannen skadad till kvällens match vilket är ett enormt avbräck.

Oddsen tyder på att vi kommer få se en mycket jämn match där Lyon för tillfället gäller som knappa favoriter. 2.70 på hemmalaget och 2.63 på bortalaget i skrivande stund, bra odds oavsett vad du väljer att spela med andra ord. In och hitta de bästa spelen på matchen hos ExclusiveBet redan nu!

 

OGC Nice – 2.70 | Oavgjort – 3.30 | Lyon – 2.63