Cherry Sportbook

En mycket händelserik och underhållande fotbollshelg är över och det känns verkligen att säsongen har sparkat igång. Vinst för Pep Guardiola i Manchesterderbyt, Barcelona tappade överraskande poäng i mötet med Alaves och Bayern München fortsätter att ånga på i Bundesliga, mycket är det som hänt när vi summerar helgen som gått. För den som inte kan få nog av fotboll så bjuds vi ikväll på ett riktigt klassikermöte på hemmaplan när Malmö FF tar emot IFK Göteborg på Swedbank Stadion. 19.00 är det avspark, spela på matchen gör du hos CherryCasino!

 

Malmö FF vs IFK Göteborg | 19.00 Swedbank Stadion

Sveriges motsvarighet på El Clasico utspelar sig under måndagskvällen på Swedbank Stadion när Malmö FF välkomnar IFK Göteborg. Ett möte mellan de två mest framgångsrika klubbarna i svensk fotbollshistoria brukar alltid bjuda hög spänning och heta känslor. Det väntas ett näst intill utsålt Swedbank Stadion så räkna med en riktig fotbollsfest när en utav säsongens största matcher ska till att sparkas igång.

Läget i hemmalaget är bra och formen har sett allt bättre ut under de senaste matcherna. Trots detta så ligger man i nuläget på en andraplats då IFK Norrköping går som tåget, vinst för Malmö FF ikväll och man tar över förstaplatsen. Till kvällens match saknar man några viktiga pjäser där nyligen sålda Vidar Örn Kjartansson, avstängda Magnus Wolff Eikrem och skadade Rasmus Bengtsson kan bli kännbara tapp.

IFK Göteborg har blandat och gett på senare tid och måste spela upp sig om man ska ha någon chans på topp 3. Spelartruppen är i stort sett skadefri och man kan ställa upp med starkast möjliga lag i kvällens match. Med viktiga spelare borta hos Malmö FF så ser man säkert sin chans att plocka poäng ikväll även om det kommer att bli otroligt tufft.