south park 2South Park – Reel Chaos finns nu tillgängligt i form av ett litet filmklipp på YouTube, så den som är nyfiken på hur det nya spelet kommer att se ut kan ta sig en titt. För att få möjlighet att spela South Park – Reel Chaos måste vi däremot vänta tills i höst.

Det var under hösten 2013 som South Park Video Slot hade premiär, och spelet blev så populärt att NetEntertainment (NetEnt) nu har tagit fram en uppföljare. Precis som sin föregångare kommer South Park 2 att innehålla massor av olika funktioner och vara animerad i samma stil som den banbrytande teveserien.

I South Park – Reel Chaos får vi återigen stifta bekantskap med barnen i den lilla by South Park, men i det här spelet uppträder de i sina superhjälteroller. Den som har sett avsnitt som ”The Coon”, ”Coon 2: Hindsight”, ”Mysterion Rises” och ”Coon vs. Coon and Friends” kommer att känna igen sig. I spelet kommer dessa unga superhjältar att försvara South Park från Professor Chaos och hans hantlangare.

Massor av funktioner

South Park 2 – Reel Chaos har fem hjul och 20 spellinjer. Här finns staplade vildsymboler, överlappande vildsymboler, multiplikatorer, re-spins och bonussnurr. Precis som sin föregångare har South Park 2 så kallade mini-features. De är fyra till antalet och leder fram till den stora slutstriden – Epic Bonus Spins. För varje fiende som besegras ökar multiplikatorn, upp till 4x. Om samtliga fienden besegras utbetalas en Victory Bonus.

Det går att vinna upp till 650 000 mynt på en satsning när man spelar South Park – Reel Chaos.

Vi vet ännu inte vilka nätcasinon som kommer att bli först med att erbjuda South Park – Reel Chaos, men vi gissar på att Betsafe och Betsson förmodligen kommer att vara snabba på bollen som vanligt, och förmodligen även Leo Vegas och Guts.