Riskfritt SuperbowlVi har kommit fram till slutspelet i NFL och det börjar dra ihop sig till en av de största sporthändelserna som finns, nämligen Super Bowl. Just 2015 års säsong är lite extra speciell eftersom den är nummer 50 i ordningen och det kommer givetvis att uppmärksammas lite extra de kommande veckorna. Själva matchen går av stapeln den 7 februari på Levi’s Stadium i Santa Clara strax utanför San Francisco.

Spela på NFL – få 200 kr riskfritt

Känner du dig manad att spela på slutspelet i NFL (Wild Card Round, Divisional Round och Conference Championships) kan du med fördel göra det hos Betsson där du har möjlighet att tjäna ihop till ett riskfritt spel på Super Bowl 2016. Det krävs att du placerar två spel för riktiga pengar för att kvalificera. Alla detaljer kring erbjudandet ser du nedan.

1. Placera minst två kuponger till en insats av minst 100 kr vardera på NFL fram till och med den 24 januari. Pre-match och livebet räknas lika och kupongen kan vara en kombikupong. Det gäller bara att minst ett av oddsen kommer från NFL. 1.50 är lägsta kvalificerande odds.

2. Placera ett spel för minst 200 kr på Super Bowl pre-match eller live.

3. Vinner du på din kupong betalas vinsten ut omedelbart tillsammans med insatsen. För själva vinsten (nettot av vinsten – insatsen) kopplas till ett spelkrav på 1.50. Förlorar du ditt spel får du insatsen tillbaka utan spelkrav.