Titan Poker har nu lanserat BackBet – en ny vadslagningsfunktion som gör att du kan tjäna extrapengar vid pokerbordet genom att betta/slå vad om vad som kommer att hända i den hand du spelar just nu.

Vad är en Back Bet och hur fungerar det?

Ett “Back Bet” är en satsning av pengar på att något ska hända under tiden din nuvarande hand spelas, t ex att du tror du kommer att vinna en hand med hålkorten h5 s7. Närhelst du är aktivt inblandad i en hand vid BackBet-borden kan du börja Backbetta, klicka bara på BackBet-ikonen vid bordet så öppnas en ruta med alla satsningsalternativ.

Alla satsningar genom BackBet tas direkt från ditt pokerkonto och inte från dina marker vid pokerbordet och valutan du satsar i är samma som det bord du sitter vid.

Det finns flera olika spel du kan Backbetta på, t ex:

  • Satsa på korten på bordet – Innan varje kort läggs upp på bordet kommer du kunna göra en satsning på vilka kort som  kommer, vilken färg de har eller vilket klätt kort det blir. Du har möjlighet att satsa på om det blir ett rött eller svart kort i floppen, ett specifikt klätt kort i floppen, om ett kort över nio kommer upp i floppen, en dam eller högre kommer upp eller ett 4:a eller lägre etc.
  • Satsa på dina kommande hålkort – Gissa vad dina kommande två hålkort kommer bli. Oddsen kommer visas innan korten delas ut och du kan göra din satsning utefter det. Du har flera alternativ: par, blackjack, 2 höga kort, 2 låga kort, 2 klädda kort, färg eller ”connecters”.
  • Satsa på resultatet av dina slängda kort – Du kan satsa på vad du tror resultatet blir av dina slängda kort, så här finns en chans att hämta tillbaka lite om du trots allt får en hand. Du kan exempelvis lägga en satsning på att du tror att du får en stege när turnkortet visas. Du kan även välja att satsa att ett hålkort formar ett par med ett av korten på bordet, etc.