Titan Poker tänker dela ut över $50 000 under kampanjen Titan Poker Winter Edition. Det blir races för både kontantbord och Sit ‘n Go’s, plus Happy Hours, och på nyårsafton arrangeras en stor gratisturnering med $10 000 i potten.

Titan Time Winter Edition
Detta är en vinterversion av Titan Pokers traditionella Titan Time-tävling. Spelare vid kontantborden under december och januari kommer att få dela på $24 000. Varje vecka kommer ett tre dagar långt race att äga rum och för varje race ligger det $3 000 i prispotten.

För att ha chans att vinna något behöver du bara spela vid kontantborden och samla på dig Titan Poker-poäng. Ju mer poäng du erhåller desto högre upp på ledartavlan klättrar du.

Hela schemat för Titan Time Winter Edition hittar du hos Titan Poker.

Sit ‘Win’ Go
Även för den som föredrar Sit ‘n Go-turneringar framför kontantborden har Titan Poker något i säcken. Precis som för kontantborden finns det totalt $24 000 i prispotten i ett race som påminner om Titan Time Winter Edition. Spela Sit ‘n Go-turneringar, samla poäng till ledartavlan och klättra tillräckligt högt för att få ta del av prispotten.
Hela schemat för Sit ‘Win’ Go hittar du hos Titan Poker.

Happy Hours
På fredagar, lördagar och söndagar kommer Titan Poker att ge dig 50% fler poäng än normalt när du erhåller poäng från kontantborden mellan klockan 20:00 och midnatt. Om du samlar tillräckligt med poäng kan du få en riktigt trevlig julbonus. Du kan spendera poängen i Club Titan Store där det går att köpa turneringsbiljetter och kontantbonusar.

Happy Hours gäller endast kontantbord, inte turneringar.

Gratisturnering med $10 000 i potten
Fira det nya året med att delta i en gratisturnering där det ligger $10 000 i prispotten. För att få delta måste du ha erhållit minst 250 Titan Poker-poäng under december månad, och biljetter till turneringen delas ut den 1 januari 2012.

Själva turneringen spelas den 2 januari. Exakt starttid har inte angetts ännu men kommer att gå att hitta i pokerklienten hos Titan Poker.