Titan Bet har ett erbjudande som gör att det kan löna sig lite extra att satsa på någon som verkligen inte är favorit.

”Mod och våghalsighet är två saker som respekteras och rätteligen belönas hos Titan Bet, vilket har lett till skapandet av vår kampanj Bet Of The Week,” skriver Titan Bet på sin sajt.

Bet Of The Week (veckans satsning) är innebär att de fem spelare som gjort individuella satsningar till de högsta oddsen belönas med €50 bonus var. Observera att det endast är satsningar på €10 eller mer som räknas för denna kampanj. Riskfria satsningar du erhållit från någon annan kampanj räknas inte heller.

Varje vecka räknas från onsdag till tisdag. Just nu befinner vi oss alltså i den period som började onsdagen den 14 november och kommer att avslutas tisdagen den 20 november. Om du blir en av de fem vinnarna för denna period får du dina €50 in på kontot onsdagen den 21 november. Du har sedan 30 dagar på dig att använda bonuspengarna

Blir medlem – få €25 i välkomstbonus

Har du inte konto hos Titan Bet? Skaffa ett så får du €25 i välkomstbonus.

Så snart du har gjort 10 kvalificerande satsningar hos Titan Bet får du tillgång till en bonus på €25. Det spelar ingen roll om du vinner eller förlorar på dina tio satsningar, det viktiga är att varje satsning består av minst €5 och har oddset 2.0 eller mer. Efter din första insättning har du sju dagar på dig att göra dina tio satsningar för att få din välkomstbonus. Du kan fritt välja mellan alla tillgängliga sporter, ligor och händelser hos Titan Bet, dock räknas endast en satsning per event.

För mer information, gör ett besök hos Titan Bet.