colossus betsDe flesta spelbolag ger dig en bonus eller någon annan form av belöning om du värvar en vän. Ofta brukar man tala om ”värvningsbonusar” och vad det i regel handlar om är att du får en mindre slant när någon du har tipsat registrerar sig som ny medlem och gör en insättning. En del spelbolag använder sig emellertid av din värvade spelares aktivitet för att beräkna storleken av din värvningsbonus. Ett sådant koncept kan vara betydligt mer lönsamt för dig.

Colossus Bets är ett spelbolag med ett koncept för värvningsbonus som innebär att du får en bonus i procent på de satsningar din värvade spelare gör och även på de vinster han eller hon plockar hem. Erbjudandet gäller oavsett storleken på eventuella vinster, och eftersom Colossus Bets har några riktigt enorma vinster i potten varje vecka kan du (med en hel del tur!) faktiskt bli miljonär på en lyckad värvning.

För att värva en vän till Colossus Bets följer du tre steg.
1. Logga in på ditt spelkonto.
2. Gå in på din sida (”My Account”) och notera koden vid rubriken ”RAF” längst upp till höger.
3. Be din vän fylla i din kod när han eller hon registrerar sig.

Om du har rätt till en värvningsbonus kommer pengarna att betalas ut till ditt spelkonto månadsvis. Pengarna dyker i regel upp under den första veckan varje ny månad.

Så här beräknas värvningsbonusen

Procentsatserna att hålla reda på är följande:

  • 5% för insatser
  • 2% för vinster både i form av vinster och cash-ins

Ett exempel: Din värvade vän satsar 500 kr under en månad och lyckas vinna 1000 kr och får 500 kr via cash-in. Din värvningsbonus för den månaden blir alltså:
500 kr x 0,05 = 25 kr
1000 kr x 0,02 = 20 kr
500 kr x 0,02 = 10 kr

= 55 kr

Du har rätt till värvningsbonus i 12 månader. Om din värvade spelare skulle få samma resultat som ovan varje månad under året blir den totala värvningsbonusen 660 kr.