Tipsskoleprovet 2015Det är snart dags för Tips-SM 2015, den tävling som avgör vem i Sverige som är bäst på att tippa Stryktipset. Prestigen är enorm och vinnaren får inte bara evig ära och berömmelse, utan också en rejäl segercheck.

Tips-SM 2015 startar den 21 februari och pågår fram till och med den omgång som avgörs den 28 mars, det vill säga sex omgångar totalt sett. Du tävlar genom att spela system med 64 rader och det är fem av dina sex omgångar som räknas. Förutom den inviduella tävlingen, som avslutas med en kunskapsbaserad tävling (bara att börja plugga!), finns också en lagtävling att delta i.

Vi återkommer med mer information kring Tips-SM när det börjar dra ihop sig!

Värm upp med Tipsskoleprovet

Det är som sagt ett tag kvar tills det att Tips-SM 2015 startar. Om det kliar i fingrarna har Svenska Spel dragit igång en kampanj som uppvärmning inför mästerskapet. Kampanjen går under namnet Tipsskoleprovet och här får du chansen att pröva dina kunskaper om engelsk fotboll.

Tipsskoleprovet utgörs av tre prov och varje prov har 13 frågor (vad annars!?). Om du lyckas riktigt bra på proven finns möjligheten att du blir utnämnd till ”bäst i Sverige på engelsk fotboll” och det är ju inte alls dumt! Tro dock inte att du kan använda Wikipedia (eller en kunnig kompis!) för att besvara frågorna. Du har nämligen bara 13 sekunder på dig per fråga.

De tre proven läggs ut på följande datum: 21/1, 28/1 samt 4/2.