junior-vmNu är junior-VM i ishockey igång i Malmö, och för att uppmärksamma att världsmästerskapen äger rum i gåslandskapet Skåne kör NordicBet en kampanj där de två gässen Maggan och Bettan kommer att tippa alla Sveriges gruppspelsmatcher + plus alla matcher från kvartsfinalerna och framåt.

Gå till oddsjämförelse för Junior-VM i ishockey

”Junior-VM i ishockey är ett fantastiskt evenemang och gåsracet är ett roligt sätt att uppmärksamma att turneringen sker i Skåne,” säger Henrik Lengstedt, marknadskoordinator på NordicBet.

Gässen tippade första matchen rätt

Första matchen som gässen tippade var Sverige – Schweiz den 26 december. Gässen trodde på svensk seger, och så blev det också då Sverige slog Schweiz med 5-3.

Gässen tippar genom att representera varsitt land i en kapplöpning där de vaggar sig fram från start till mål. I första racet hann Sverige-gåsen i mål före Schweiz-gåsen, vilket förutspådde en svensk seger.

Matcher som gässen kommer att tippa framöver

Här är de matcher som Maggan och Bettan kommer att tippa framöver:

26/12 Sverige- Schweiz

28/12 Sverige- Finland

29/12 Norge- Sverige

31/12 Sverige- Ryssland

2/1 Samtliga kvartsfinaler

4/1 Semifinal

5/1 Final

För att se hur det går med gås-tippandet, gå vidare till NordicBet. Där hittar du också massor av odds för Junior-VM så att du också kan vara med och tippa. Litar du på gässen eller har du egna idéer kring hur det kommer att gå?