Vikingaspel ComeOnComeOn har sparkat igång en riktigt läcker oddskampanj – Vikingaspelet – med fokus på skandinavisk fotboll där det ligger totalt 50 000 kr i prispotten. Kampanjen är uppdelad på fyra stycken utmaningar, som var och en är kopplad till en av asagudarna.

För att ha chansen att vinna en del av prispotten ska du placera kombinationsspel på Allsvenskan, norska Tippeligan och danska Superligaen. Lägsta insats per kombinationsspel är 50 kr och alla dina kuponger måste vara avgjorda före midnatt den 3:e augusti. När du har klarat av en utmaning ska du skicka ett meddelande till en för utmaningen speciell e-postadress och där ange användarnamn och kupongnummer. Alla priser består av kontanter, utan omsättningskrav.

För att klara av Lokes utmaning (totalt 10 000 kr i potten) ska du vinna ett kombinationsspel med ett odds på minst 10.00.

För att klara av Frejas utmaning (totalt 10 000 kr i potten) ska du sätta en kupong med minst två oddsval av typen ”exakt resultat”.

För att klara av Odens utmaning (totalt 10 000 kr i potten) ska du sätta en fyrling där alla odds är av typen över/under 2.5 mål.

För att klara av Odens utmaning (totalt 20 000 kr i potten) ska du sätta en femling där alla odds är av typen 1X2 (full tid).