Betsson 6 kampanjOm du anser dig vara en fena på att tippa har vi den ultimata utmaningen för dig. Det är nämligen dags för en ny upplaga av kampanjen ”Betsson 6″ och den här gången har Betsson lagt hela 10 miljoner kronor i potten. Det är förmodligen rekord vad gäller största prispott i en oddstävling. Åtminstone har vi inte träffat på en liknande kampanj tidigare.

Så här gör du för att vinna

Kampanjens namn, Betsson 6, skvallrar om vad utmaningen handlar om. Du ska helt enkelt tippa rätt resultat i sex matcher. Vilka matcherna är, kan du se nedan. Det är det korrekta slutresultatet som ska tippas, det vill säga inte 1X2.

Om du lyckas sätta korrekt slutresultat i alla matcher kommer du, i det fall du är ensam om bedriften, att vinna 10 miljoner kronor i kontanter. Om fler än en spelare träffar rätt delas vinsten mellan vinnarna. Om ingen spelare får sex rätt utgår ingen vinst över huvud taget. På så sätt kan man säga att kampanjen är en allt eller inget-tävling.

Du kan placera din kupong fram till och med kl. 13:45 på lördag (22 augusti). För att din kupong ska räknas måste du ha placerat ett spel på odds med en minsta insats på 100 kr under de senaste sju dagarna. Vanligen läs villkoren på kampanjsidan för att få alla detaljer kring kampanjen.

Matcherna på kupongen
Manchester United – Newcastle (lördag kl. 13:45)
Crystal Palace – Aston Villa (lördag kl. 16:00)
Leicester – Tottenham (lördag kl. 16:00)
Norwich – Stoke (lördag kl. 16:00)
Sunderland – Swansea (lördag kl. 16:00)
West Ham – Bournemouth (lördag kl. 16:00)