Tycoon RacebetsRacebets har dragit igång en ny upplaga av konceptet ”Tycoon Game” och den här gången är det Prix d’Amérique i Paris (körs den 28 januari) som är i fokus. ”Tycoonspelen” hos Racebets är klart intressanta, både för nybörjare och mer rutinerade spelare. Det krävs endast mycket blygsamma insatser för att delta samtidigt som vinsten kan bli enorm. I Tycoon Game för Prix d’Amérique kan en spelare ta hem hela 300 000 kr.

Samla Tycoon-mynt och skicka in din kupong

Idén i Tycoon för Prix d’Amérique är att du ska tippa utgången av loppet på Vincennes. Den spelare som korrekt tippar de första sex placeringarna (1-6) tar hem potten. Skulle flera spelare lyckas pricka helt rätt delas potten mellan dessa.

Du får ett Tycoon-mynt för varje 100 kr du satsar på de utvalda travtävlingarna (se webbplatsen för info om vilka de är). Ett Tycoon-mynt ger dig möjligheten att placera en (1) kupong. Spelar du för betydligt mer än 100 kr under kampanjperioden kan du alltså ha en större mängd kuponger med i spelet när loppet ska avgöras på Vincennes-banan i Paris.

Villkor
Toppvinsten är i form av bonuspengar men spelkravet är endast en gång (1x) beloppet.
Det är endast insatser på fasta odds och SP-odds som räknas till omsättningen.
Du kan placera kuponger med dina Tycoon-mynt fram till strax före loppets start den 28 januari.