Nordicbet jackpottDet märks att det börjar dra ihop sig inför årets stora sporthändelse. När detta skrivs är det bara två veckor kvar till avspark i premiären mellan Brasilien och Kroatien i fotbolls-VM och spelbolagen har verkligen börjat mobilisera sina kampanjtrupper för att ta fram erbjudanden av hög klass inför slutspelet.

Nordicbet har precis sparkat igång kampanjen Big Brazil-jackpott i vilken du har chansen att vinna 9 miljoner kronor i en jackpott. Uppgiften är att tippa rätt tecken (1X2) i de 48 matcherna i gruppspelet. Du måste ha rätt resultat i alla matcher för att vinna miljonerna och några tröstpriser delas inte ut. Uttrycket ”allt eller inget” har aldrig varit så aktuellt som här!

Du lämnar in din kupong genom att följa tre steg:
1. Logga in och gå till den speciella kampanjsidan
2. Välj hemma/oavgjort/borta i var och en av de 48 matcherna
3. Klicka på knappen ”Spela nu”

En kupong kostar 20 kr och du kan spela maximalt 100 kuponger. Om du inte vill eller orkar tippa resultatet i varje match för sig kan du använda dig av en snabbvalsfunktion som slumpar fram resultaten. Notera bara att slumpfaktorn är maximal och inte sällan ger resultat som skulle vara mycket överraskande om de skulle inträffa.

Sista chansen att lämna in en kupong är kl. 19:00 den 12 juni.