Krysset ComeonDet är dags för en ny omgång av ComeOns eget stryktips och den här gången ligger hela 150 000 kr i potten, detta eftersom potten för 10 rätt har rullats vidare flera gånger de senaste veckorna.

Veckans omgång av Krysset fokuserar på EM-kvalet där bland annat Sverige är i aktion mot Montenegro. Spelstopp är lördag kl. 17:00. Om du är ensam om att ha alla rätt vinner du hela potten på 100 000 kr. Annars delas potten mellan alla deltagare med full pott. Potten för 9 rätt är 30 000 kr och potten för 8 rätt är 20 000 kr.

Följ fyra steg för att lämna in din kupong

Det är lika enkelt, om inte enklare, att lämna in en kupong Krysset som det är att gå till tobaksaffären och spela på tipset hos monopolet. Det är fyra enkla steg du ska genomföra:
1. Fyll i kupongen (1X2)
2. Ange tre halvgarderingar (det är gratis)
3. Skriv in din e-postadress
4. Dubbelkolla, godkänn villkoren och lämna in

I tillägg ska du notera att du ska ha lagt minst ett kvalificerande spel under veckan (spelstopp lördag kl. 17:00) för att ha rätt till utdelning. Ett kvalificerat spel har en insats på minst 10 kr och ett odds på minst 1.80 (både singlar och kombospel räknas). Oddsvalen måste vara hämtade från helgens matcher i EM-kvalet.

Veckans kupong

England – Slovenien
Österrike – Ryssland
Montenegro – Sverige
Spanien – Vitryssland
Schweiz – Litauen
Belgien – Wales
Azerbaijan – Norge
Hollan – Lettland
Italien – Kroatien
Tjeckien – Island