KHL NordicbetNordicBet storsatsar på ishockey och är idag ett av de absolut bästa spelbolagen för dig som tycker om att spela på hockey. Man har fullt fokus inte bara på NHL och SHL utan även på KHL och en mängd europeiska ligor. NordicBet är också exklusiv partner till nystartade mästarserien CHL (Champions Hockey League).

När KHL nu drar i gång säsongen har NordicBet en riktigt trevlig lanseringskampanj som du inte får missa om du betraktar dig som en fena på att tippa hockey. NordicBet har nämligen tagit fram en tipskupong med de tolv första matcherna för säsongen. Din uppgift är att tippa 1 eller 2 i matcherna och hoppas på att du träffar så många rätt som möjligt.

Satsa 10 kr – vinn 500 000 kr

Den eller de spelare som får flest rätt vinner hela alternativt en del av vinstpotten på 50 000 euro. Om du blir ensam om att få till exempel 12 rätt blir du också ensam vinnare. Om flera spelare får samma resultat delas potten. Lite speciellt är att vinsten/vinsterna inte betalas ut som en klumpsumma. I stället utbetalas vinsterna med 1/52-del varje fredag under ett års tid. Blir du ensam vinnare kan du då kvittera ut 9613 kr varje vecka. Givetvis finns inga omsättningskrav för vinsterna.

Att lämna in en kupong kostar 10 kr och du kan lämna in totalt 10 kuponger. Spelstopp är kl. 12:00 den 3:e september. I övrigt gäller att du måste ha gjort en insättning på 100 kr eller motsvarande till ditt konto de senaste sju dagarna för att din/dina kuponger ska räknas

Matcherna på KHL-kupongen

3 september
Metallurg Magnitogorsk – Dynamo Moskva

4 september
Amur Khabarovsk – Vladivostok
Avangard Omsk – Metallurg Novokuznetsk
Bars Kazan – Yekaterinburg
Barys Astana – Salavat Yulayev Ufa
Severstal Cherepovets – Torpedo Novgorod
Jokerit – Dynamo Minsk
Lada Togliatti – Yugra
Nizhnekamsk – Traktor Chelyabinsk
SKA St. Petersburg – Lokomotiv Yaroslavl
Slovan Bratislava – Medvescak Zagreb

5 september
Dynamo Moskva – CSKA Moskva