PAF tippa Hockey-VMDet börjar dra ihop sig till Hockey-VM. Den 1 maj är det nedsläpp i Ostrava och Prag och sedan pågår festligheterna fram till söndagen den 17 maj. Det är bara att hoppas på att Tre Kronor lyckas boka en plats i finalen.

Tippa gratis med vänner

Om du är ett fan av ishockey och följer internationell hockey med intresserade ögon har du säkert börjat spåna på hur du tror att det kommer att gå i turneringen. Om du vill kunna slå mynt av dina tips kan vi tipsa om att Paf kommer att arrangera en kampanj för VM i vilken det ligger två resecheckar i potten. Om du sätter flest korrekta tips vinner du en resecheck på 2000 euro att disponera hur du vill. Det är gratis att delta så det är bara att logga in och börjar knåpa ihop vinnarraden.

Paf ger även alla spelare möjligheten att sätta ihop egna ligor och bjuda in kompisar och vänner. Om du skapar en liga med minst fem vänner har du chansen att vinna den andra av Pafs två resecheckar.

Spelstopp och villkor

För att ditt bidrag till tävlingen ska vara giltigt gäller det att du har registrerat dina tips före kl. 16:15 svensk tid den 1 maj. Efter nedsläpp i matcherna Kanada-Lettland och USA-Finland i premiären är det sedan bara att hoppas att resultaten går din väg.

Poängräkningen ser ut enligt följande:
Rätt resultat: 3 poäng
Rätt tecken: 1 poäng
Korrekt tippat lag i kvarten: 3 poäng
Korrekt tippat lag i semi: 6 poäng
Korrekt tippad medaljör: 10 poäng